Select Language :: BULGARIAN | ENGLISH
  ДХН ПРОДУКТИ >>Здравословни хранителни добавки
 

 

Здравословни хранителни добавки
 

Рейши Гано  

Рейши Гано (RG) е вид гъба есенция от(ганодерма луцидум), съдържаща полизахариди, аденозин, тритерпеноиди, протеини и фибри.Използваната Ганодерма луцидум, е 90 дневна стара червена гъба. Дневен прием на Рейши Гано (RG) подпомага поддържането на общото благосъстояние.

 

Ганоцелиум  

Ганоцелиум (GL) съдържа Ганодерма луцидум. Използваната тук Ганодерма луцидум е различна от Рейши Гано, мицела на ганодерма луцидум е само на 14 дни. Мицелът е богат на полизахариди, органичен германий, витамини и минерали. Той има отличен ефект за подобряване на общото благосъстояние.

 

RG и GL на прах  

В тази нова форма, RG и GL на Прах може да доведе до по-бързо усвояване в тялото и да помогне за ускоряване на процеса на оздравяване. Приемайки RG и GL на прах с водата на ДХН аквазеон може да се увеличи усвояването на RG и GL в кръвния поток в мого по-висока степен.

 

Кордицепс капсули  

Кордицепс синенсис, е една от най-ценените китайски билки, намираща се в планините на Китай, Тибет и Непал. Кордицепс съдържа различни хранителни вещества и активни съставки, които включват кордицепна киселина, кордицепин, аминокиселини, глутаминова киселина, полизахариди,както и витамин В12.

Той отдавна е оценен като основен тоник за подобряване на кръвообращението и поддържане на здрава бъбречна функция и дихателна система.

Технологичният напредък в областта на научните изследвания на ДХН и неговия екип доведе до успешното производството на Кордицепс в две различни опаковки. Тя се състои от чисти и внимателно подбрани видове на Кордицепс ДХН, които е биологично отглеждан при строг контрол на качеството и тестването, - от отглеждането до готовата продукция. ДХН Кордицепс в момента е достъпен в вид на капсули и таблетки за лесно потребление и по-добро усвояване от нашето тяло

 

Херициум (Лъвска грива) Таблетки  

Гъбата Лъвска грива(Херициум) е много питателна и основна храна в Китай и Япония в продължение на стотици години. Съдържа биоактивни вещества като полизахариди, аденозин, хериценони и еринацини, Лъвската грива е е известна също като "главата на мечката" и "маймунската глава" тя е гъба, която е богата на незаменими аминокиселини, необходими на организма.

Лъвската грива помага да се поддържа здрава храносмилателна система. Тя подобрява храносмилането, облекчава стомаха и язвата на дванадесетопръстника както и хроничния гастрит. В допълнение, Лъвската грива г помага за поддържане на здрава нервна система.

ДХН Лъвска грива таблетки ви предлага удобен начин за укрепване на системата на тялото, навсякъде и по всяко време.

 

ДХН Спирулина таблетки  

Спирулина,е вид синьо-зелени водорасли, богати на протеин, бета-каротин, хлорофил, антиоксиданти, минерали и други основни хранителни вещества, които трябват на тялото ни . Освен това, тя е добре позната като един от най-добрите алкални храни, които помагат да се промени слабото алкално състояние на тялото, до здравословно алкално. Спирулина таблетки съдържат естествена Спирулина, която ви осигурява разнообразие от хранителни вещества, за да сте здрави и енергични.

 

Мико Веджи ЕУ  

DXN Mико Веджи ЕУ е хранителна добавка с високо съдържание на фибри, приготвени от най-добрите естествени съставки, включително и зеленчуци, различни гъби, спирулина, зелен чай, черничеви листа, листата на гинко, нони листа, плодове, билки и селекция на подправки. Тя е с ниско съдържание на мазнини, без захар, не съдържа холестерол и е с високо съдържание на разтворими и неразтворими фибри, витамин С, калций и желязо.

Помага на тялото за детоксикация като нежно прочиства храносмилателния тракт и насърчава премахването на отпадъците през червата. Може да се използва като заместител на хранения, като част от програма за контрол на теглото.

DXN Mико Веджи ЕУ е най-добрия източник на висококачествени фибри, които поддържат здрава храносмилателната система.

 

 

Авторски права © 2018 ДХН България
Нови правила за възстановяване | Условия за ползване | Карта на сайта
DXN Group - Australia - Austria - Bahrain - Bangladesh - Canada - Colombia - Czech -Ethiopia
Hong Kong - Hungary - India - Indonesia - Jordan - Kazakhstan - Kenya - Kuwait - Malaysia - Mauritius
Mexico - Middle East - Mongolia - Nicaragua - Nepal - Oman - Pakistan - Panama - Peru -Philippines - Puerto Rico
Qatar - Saudi Arabia - Singapore - Slovakia - South Africa -Sri Lanka - Thailand - USA - Yemen