Select Language :: BULGARIAN | ENGLISH
  ДХН ПРОДУКТИ >> Продуктови серии за храни и напитки
 

 

Продуктови серии за храни и напитки
 

Лингжи кафе 3 в 1 ЕУ

DXN Лингжи Кафе 3 в 1 ЕУ е специално направено от най-високо качество кафени зърна и 100% чисто Лингжи, без изкуствени оцветители и консерванти. Много е освежаващо и здравословно.

 

Лингжи Черно Кафе

Уникалната формула на ДХН Лингжи Кафе Черно 2 в 1, съдържа най-високото качество на разтворимото кафе и Ганодерма екстракта. ДХН Лингжи черно кафе без захар е подходящо за тези, които обичат да ограничават приема на захар.

 

Спика чай

През несигурното време, хората ще чувстват увеличаване топлината на тялото, липса на апетит и ще се чувстват сънливи от време на време. ДХН Спика чай, който е богат на естествени съставки, съдържащи ганодерма луцидум, Radix glycyrrhizae и други природни елементи. Spica Чаят е мек и идеален за всички възрасти и пол.

 

Моринжи

ДХН Mоринжи е хранителна ботаническа напитка, специално формулирана от Moринда цитрифолия и е обогатена с Розел. Moринда цитрифолия (нони) традиционно се използва ката здравословна напитка сред тропическите хора. ДХН Moринжи сок е богат на витамини, минерали и антиоксиданти.

 

Кокожи

ДХН Кокожи е съставен от най-доброто какао с екстракт от Ганодерма. Той е готов да се пие под формата на прах, която ви дава шоколадов вкус. Освен отличния аромат на какао, можете също да се възползват от предимствата на ганодермата. Просто изсипете съдържанието в чаша гореща вода и разбъркайте, за да се насладите на освежаващата напитка, която е подходяща за цялото семейство.

 

 
Кордипайн

ДХН Кордипайн е добра комбинация от качествени Кордицепс и естествено ферментирал сок от ананас. ДХН Кордипайн е мощна формула с ананасови ензими, произвеждани от ферментацията които са в състояние да работят в синхрон с Кордицепс и дават по-добър резултат и отлична производителност.

 


Спирулина Сереал

Спирулината е добре известна като балансирана питателна храна, с влакна от aзърнени култури , обикновено се препоръчва от диетолозите. ДХН Спирулина Сереал е направена от висококачествени зърнени храни и спирулина на прах и е един от най-добрите хранителни източници.

 

Жи Мока

ДХН Жи Мока,е специално измислен за любителите на кафе, които обичат вкуса на шоколада, както и на разнообразието от кафе Лингжи. Жи Мока се смесва с разтворимо кафе на прах, направена от избраните видове кафе на зърна, Ганодерма екстракт и какао на прах. Сега любителите на кафе могат да опитат и да се насладят на разликата на този изискан Жи Мока, вкус.

 

Рейши Гано чай

ДХН Рейши Гано чай включва не само ползите от чая, но също така и смесени с високо качество Рейши Гано на прах като подобрява здравето ви с редовна консумация. ДХН Рейши Гано чай е без добавени консерванти, изкуствени оцветители и ароматизатори, освежава тялото и ума ви.

 

ДХН Крем кафе

Този продукт е специално смеска от високо качествени инстантни кафета, Ганодерма екстракт и не-млечна сметана. За тези, които обичат крем кафе вкус, които искат да намалят приема на захар в своите напитки, ДХН Крем кафе определено е най-добрият избор за тези любителите на кафе!

 

ДХН Мака Вита Кафе

Пихте ли вашето "Вита" кафе Днес?

Maка Вита кафе е последното с чудесен вкус естествено кафе, дошло до вас от ДХН! Това е уникална смесица от и тонгат Али на прах с най високо качество женшен и екстракт от Ганодерма. ДХН Мака Вита Кафе е удобно приготвено под формата на премикс кафе за лесна консумация. Всичко, от което се нуждаете, е да добавите Мака Вита кафето в чаша гореща вода, за да се насладите на богатия му аромат . Защо се колебаете? Започнете вашия живот днес "Вита"!

Уникалността на ДХН Мака Вита кафе!

  • Изключителен 6-в-1 кафени добавки с жен-шен, тонгат Али и Ганодерма екстракт.
  • Освежаваща напитка с изискан традиционен вкус и приятен отличителен аромат.
  • Това е лесно да се подготви. Наслаждавайте се у дома, работата, навсякъде и по всяко време когато искате чаша гореща гурме кафе.
  • Това е вълнуващо . Можете да се насладите ако го предпочитате горещо, ледено студено!
  • Използват се само избрани висококачествени съставки.
  • Без добавки и консерванти.
  • Пълна натурална напитка за здраве и е подходяща за ежедневна консумация.

 

 
ДХН Мака ЕУКафе

Eнергизирайте се: просто отлично!

ДХН носи първокачествен вкус на тонгат Али - Мака EуКафе. Този продукт е перфектна комбинация от екстракти от избрани корени тонгкат Али и качествено кафе на прах, в премикс пакет разтворимо кафе за по-лесно подготовка и потребление. Заедно със своят вкусен и ароматен кафе вкус, мака EуКафе със сигурност е естествена напитка,на която просто не може да устоиш!

 

 

Авторски права © 2018 ДХН България
Нови правила за възстановяване | Условия за ползване | Карта на сайта
DXN Group - Australia - Austria - Bahrain - Bangladesh - Canada - Colombia - Czech -Ethiopia
Hong Kong - Hungary - India - Indonesia - Jordan - Kazakhstan - Kenya - Kuwait - Malaysia - Mauritius
Mexico - Middle East - Mongolia - Nicaragua - Nepal - Oman - Pakistan - Panama - Peru -Philippines - Puerto Rico
Qatar - Saudi Arabia - Singapore - Slovakia - South Africa -Sri Lanka - Thailand - USA - Yemen